Werkwijze - Buro Kees & Theunissen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze

Na een telefonisch contact waarin we je vraag en onze mogelijkheden kort afstemmen, volgt een verkenningsgesprek (bij je thuis of bij ons).
Je ontvangt daarna een offerte met de omschrijving van de opdracht en de te verwachten kosten.
Na je akkoord volgen de vervolgafspraken voor het advies, begeleiding of bemiddeling.
Afhankelijk van de opdracht volgen er één of meerdere afspraken tot het doel is bereikt.
Na het afronden van de opdracht volgt er (telefonisch) contact om de actuele situatie te bespreken.

In veel gevallen treffen we onze klanten op hun kwetsbaarst. We vinden het dan vanzelfsprekend dat we ons inleven in de situatie. En dat we dus eerst goed luisteren. Dat blijkt twee enorme voordelen op te leveren. Ten eerste krijgen we een goed overzicht, en ten tweede kweekt dat vertrouwen. Vooral het laatste is heel belangrijk .
We zijn eerlijk en duidelijk. Het lijkt een modewoord, maar "loslaten" is hier wel op zijn plek. We leren mensen los te laten. Het gaat om het afscheid nemen van een relatie, een huis, van overbodige spullen soms. Maar ook het in kaart brengen wat nodig is om financiele risico's te beperken of voor het bereiken van je droomhuis. Maar het gaat altijd om een goed besluit voor de toekomst.

Helaas brengen we geen instant geluk. Maar in de meeste gevallen veel opluchting. Het uitgangspunt is dat we samen naar een oplossing zoeken en dat hierbij de benodigde begeleiding van ons hoort. Maar op een wijze waarop de klant altijd de regie blijft houden. 

Wat mag je van ons verwachten:

Betrokkenheid

Advies op maat

Ontzorgen

Optimale begeleiding

Flexibiliteit


Wat mag je niet van ons verwachten

Wij zijn flexibel in onze werktijden, maar niet 24/7 beschikbaarVincent Kees                       |  Budel-Dorplein   |  06 29078026
Gwendolynn Theunissen  |  Duiven                  |  06 20041706
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu