Samenwerking - Buro Kees & Theunissen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Samenwerking

Onze kwaliteiten en ervaring vullen elkaar de verschillende vakgebieden mooi aan.  Dat gaat dan zowel om de praktische begeleiding als om de financiële gevolgen ervan. Omdat het in veel gevallen om ‘de grote dingen van het leven’ gaat, is er vaak ook behoefte aan aandacht en een luisterend oor.
 
Een voorbeeld? Als iemand van een particuliere woning naar een verzorgingstehuis gaat, de administratie heeft verwaarloosd, of gaat scheiden, dan komt er meer bij kijken dan alleen de praktische organisatie. Dat doen we ook, maar we stellen ook vragen over het herinrichten van het verzekeringspakket, over het opzeggen van oude contracten en het aangaan van nieuwe.
En in elke levensfase wil je gewoon een aantal dingen goed geregeld hebben en mensen denken daar liever niet over na. Ze stellen het uit, vaak totdat het bijna te laat is. Ouderen moeten bijvoorbeeld nadenken over een (levens-)testament of een verhuizing naar een kleinere woning.
 
 ‘We hebben er geen invulformulier voor, alles komt in een persoonlijk gesprek aan de orde. Zo werken wij. Al onze diensten zijn maatwerk, want elk leven is uniek. Bepaalde gebeurtenissen kunnen naast hectiek ook onzekerheid veroorzaken en het geeft ons voldoening om daarin rust en overzicht aan te brengen. Rust, evenwicht en overzicht die blijft als we het spreekwoordelijke dossier sluiten.


Klanten over Vincent en Gwendolynn samen:

Ze zijn inlevend en ontzorgend, maar zijn duidelijk over verwachtingen.
  
Je merkt dat ze elkaar ook op zakelijk gebied aanvullen en ondersteunen. Wat de een niet weet, weet de ander wel.
 
Midden in mijn meest turbulente periode brachten ze rust en overzicht.

Eigenlijk kan ik zeggen dat Gwendolynn en Vincent mijn leven hebben gereorganiseerd. En Gwendolynn heeft me daarna gemotiveerd om zelf het heft in handen te nemen.
       

Vincent Kees                       |  Budel-Dorplein   |  06 29078026
Gwendolynn Theunissen  |  Duiven                  |  06 20041706
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu