Diensten - Buro Kees & Theunissen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten

 
Administratie: We weten allemaal dat het belangrijk is. Toch is het regelen van de financiën voor veel mensen een van de minst favoriete bezigheden. Op het lijstje van uitgestelde werkzaamheden staat dit op de eerste plaats. Met soms grote gevolgen: Ongeopende post en e-mail, onvindbare rekeningen en openstaande betalingen. Wij helpen bij het op orde brengen van de financiën met een structuur en systeem die bij jou passen.

Zelfredzaamheid senioren: De overheid stimuleert senioren langer zelfstandig te blijven wonen. Hierbij benadrukken ze de zelfredzaamheid van ouderen. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Zoals het bijhouden van de administratie en het regelen van zorg of een verhuizing. Wij kunnen hierbij advies en begeleiding bieden.

Nalatenschap: De afwikkeling van een nalatenschap iets waar de meeste mensen niet veel ervaring mee hebben. Wij kunnen het afhandelen van een nalatenschap, inclusief aangifte erfbelasting, voor je regelen, of je bij dit traject ondersteunen.

Echtscheiding: Bij een scheiding moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. Naast alle emoties is het belangrijk om afspraken te maken waarin alle partijen zich kunnen vinden. Wij bieden advies en begeleiding bij het samenstellen van ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Maar ook het regelen van de pensioenverevening, check testament en huwelijkse voorwaarden, het aanvragen van toeslagen en het uitvoeren van de alimentatieberekening behoort tot onze diensten. Dit alles ter voorbereiding van de officiële weg naar de advocaat en rechtbank.

Financiën: Voor adviezen op het gebied van (her-)financiering, hypotheken en verzekeringen kun je terecht bij Vincent Kees, van Buro-Kees. Zie het tabblad financiën.    
 
Flexibele ondersteuning secretariaat: Behoefte aan flexibele ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering op secretarieel of administratief gebied? Advies over werkdrukverlaging? Gwendolynn Theunissen biedt hiervoor mogelijkheden op zowel incidentele als op frequente basis . Zowel op afstand als op locatie.
 
  
 
 
DIENSTEN:

Administratie
                 
Zelfredzaamheid senioren

Nalatenschap
  
Echtscheiding

Financiën    

Flexibele ondersteuning secretariaat
Gwendolynn:
Professional Organizer en flexibele ondersteuning. Aangesloten bij  het NBPO
 

Vincent Kees                       |  Budel-Dorplein   |  06 29078026
Gwendolynn Theunissen  |  Duiven                  |  06 20041706
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu